Onderzoek naar (werk)voorzieningen

UPDATE: We hebben inmiddels het maximum aantal aanmeldingen bereikt, alle gesprekken zijn ingepland. Heel erg bedankt aan iedereen die heeft geholpen bij de werving én aan iedereen die zich aangemeld heeft. Wilt u over dit onderwerp toch nog iets kwijt? Dan kunt u een mail sturen aan Jildou Talman via jildou@beleidsonderzoekers.nl.

Heeft u een hulpmiddel, voorziening of jobcoach nodig om uw werk goed te doen? Dat zijn bijvoorbeeld: aangepast vervoer, communicatiehulpmiddelen, aangepaste stoelen of tafels. En gebruikt u naast die hulpmiddelen voor uw werk ook hulpmiddelen thuis of om een opleiding te volgen? Dan luisteren wij graag naar uw verhaal!

De hulpmiddelen of voorzieningen vraag je op verschillende plekken aan: bij het UWV, gemeente, zorgverzekeraar, ga zo maar door. Heb je meerdere hulpmiddelen tegelijk nodig, dan moet je ook op meerdere plekken zijn voor het aanvragen van die hulpmiddelen. Vaak gaat dit goed, maar soms kan het lastig zijn.

Wij horen graag van u hoe u het aanvragen van hulpmiddelen of voorzieningen vond gaan. We gebruiken de verhalen van mensen zoals u om de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid te laten weten wat mensen vinden van het aanvragen van hulpmiddelen en voorzieningen. U kunt ons helpen bij het schrijven van een goed rapport aan de minister. In dat rapport noemen we u niet bij naam, uw deelname is anoniem.

Wilt u ons vertellen hoe het aanvragen van hulpmiddelen voor u is gelopen? Dan kunt u zich opgeven voor een gesprek van ongeveer een uur met één van de onderzoekers. U kunt zich hier aanmelden voor een gesprek. Daar leest u ook meer informatie over het onderzoek.

Heeft u vooraf vragen of opmerkingen over dit onderzoek? U kunt vragen en opmerkingen mailen aan Jildou Talman. Zij is één van de onderzoekers. U kunt een mail schrijven aan het e-mailadres jildou@beleidsonderzoekers.nl.

Mirjam Engelen

Mirjam Engelen

E: mirjam@beleidsonderzoekers.nl
T: 06 26 50 86 03
Li: Mirjam